| Kenalan Hanzsensei |

Lirik Sujud Memohon Cinta by Feelhoney

Indahnya cinta tika bersamamu
menyulam kasih ikrar sehati sejiwa
adakah itu tanda setia padaku
rasa bahagia di dalam kalbu

mengapa kini kau mula berpaling arah
khianati cinta yang aku dambakan

chorus:
Selama ini ku cari cinta sejati
di antara bunga mekar di dunia
bagiku engkaulah penyeri sanubari
namun itu hanya khayalan semata

oh Tuhan bantulah hamba yang lemah ini
tunjukkan pilihn selayak buat diriku
tuntunlah ku ke arah jalan keredhaanMu
bila ku sujud memohon cintaMu

12 comments:

Anonymous said...

salam... saya nk tanye lagu ni ad video or mp3 tak... suke sgt dga lg ni... yg wat kat kolj 5 2 tak jelas la...wasalam.. sykran.

HanzSens3i said...

slm..
ada video lagu ni time prsmbhn d klj 5 ari tu.. cari di youTube dgn nama Feelhoney...n ada snrai show ada sujud memohon cinta...

nk mp3 die ker?

fArA jeFF said...

salamun alaik,

boleh sy dptkan mp3 lagu ni?yg di youtube sume tak clear.

jzkk

HanzSensei™ said...

slm fara jeff..
lgu mp3 tu ads jgs dlm bhgian pada awan rujukan LAGU.. tpi version yg lma ckit..hehe..

tq 4 ur suppot 4 Feelhoney..:))

GadIs SaUjaNa 90 said...

lagu nye kt bhgian mane? x de pun..
cr2 x jmpe.. huhuhu

HanzSensei™ said...

salam gadis saujana..:)
mp3 nya dh d remove..maaf..:)
tpi d utube ada rkmn show feelhoney..

http://www.youtube.com/watch?v=iQRtsMlcy1U

pda link di ats k..:)

GadIs SaUjaNa 90 said...

wassalam..
owh.. ye ke?
kt utube x brape jelas sgt..
dh download dh pun..
tp x best sbb ade sore org gak..
ade x mp3 nye dlm smpnn awk?
x de x pe la..
okey.. thanks..

HanzSensei™ said...

gadis saujana:
hehe..dlm simpanan da juga..
tpi bkn sora feelhoney spnuhnya..
juz rkamn suka suki..^^

tpi boleh dgrkn pda Feelhoney Music Box di tepi sidebar ini..~:))

أميرة فتيحة puteri pembuka said...

nak mp3 lagu ni..tlg upload..dah lama kan..xkan still xboleh upload..hehe

HanzSensei™ said...

amirah fatihah :
mp3 lagu ni xde..just rkmn suka2 je..ble cek kt utube ngan carian Feelhoney..:)

أميرة فتيحة puteri pembuka said...

yeke..apa kata feelhoney record lagu ni betul2..official punya..ramai yg suka lagu ni..lagu ni mmg asalnya lagu korea..tp xde salahnya nk record balik versi malaysia..banyak je lagu2 lain yg asalnya dr negara lain..huhu..harap2 nanti feelhoney record officially lagu ni ya..yg kat utube semua x clear..dah lama download..tp x sedap didengar

HanzSensei™ said...

amirah fatihah :
it's a good idea..
really appreciate it..:)

nk buat official mmg ada difikirkn jga..tpi prosedur utk dptkn kebenaran gunakan muzik asal lagu tu perlukn msa dan hitam putih..:)

kalo versi suka suki..tiada masalah nk rekod..hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin