| Kenalan Hanzsensei |

Tautan Kasih Seberang Laut

Hem... Kelmarin bersamaan 18 Julai 2009, Sabtu- jam 930-100ptg
Program under MARSIS telah diadakan dengan jayanya..alhamdulillah.. walaupun masa yang agak terbatas dan perancangan yang simple, program ini tetap akan diingati buat semua ajk dan peserta. Temanya tetap sama seperti tema program yang lepas, 'Tautan Kasih Seberang Laut' bertempat di Taman Jaya dekat ja ngan rumah 13 UstarZ..

Sememangnya ini berkat kerjasama sahabat2 yang sentiasa saling membantu dalam menjayakan program terutamanya berkaitan anak-anak Sabah dan Sarawak. Macam2 games diadakan antaranya Berita Kepala Tiga, Ku Pelbagai Guna dan Soal & soal. hehe.. games ni adaptasi dari idea show Spontan di Astro Warna.

sO..ini ar antara gambar2 yang sempat diambil semasa program tu. Dialognya memang tiada kaitan dengan program, aku wat saja2 ja...hehehe






















P/s: hem..mohon maaf pada shbt2 Sabah n Sarawak yang tidak mengetahui tentang program ini kerana kekangan masa yang suntuk membuatkan program ini dibuat dengan seadanya.

InsyaAllah, pas ni aku akan pastikan kamu join program Marsis.
Aku ni ahli underground MARSIS ja with 13 Ustarz.hoho...

*13 UstarZ= 13 org student UM serba boleh yg menetap dkt Taman Jaya...hahaha

4 comments:

lynodehearty said...

benci aku kamu..penjahattt!!

HanzSens3i said...

La Tagdhob wa La Tahzan...
jgn marah n jgn sedey..
istigfar shbt...huhu..:p
kalo ak pgrh len ar cita nya..huhu..

eyena said...

mcm best je tu.. mujur aku bukan org sabah bah.. kalao tau aku akan pastikan muka ak kat blog ni..hehee

HanzSens3i said...

yups...
muka ko eyena psti ku tmpal di blog...
ko suka begmbr kn..hehehe~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin