| Kenalan Hanzsensei |

SIck+Pr3ssuRes+BuSy =CoBaaN....

dah lama nda menjenguk blog ni, bukan meng'anak tiri'kan tapi ada sesuatu yang menghalang... B n Z. BZ atau nama saintifik kesibukan tahap gaban sampai aku demam hampir2 LIMA Hari!!
Namun kesibukan ini bukan sahaja melanda diriku, tapi kawan ku juga seperti penama berikut:

Madie:pgrh PROMO PERMIS,bentang dua assemen
Man: sama juga seperti di atas, add FESKUM agi.

Amir: sama seperti c Man

aku?.....
demam 3 hari ni, terpaksa mengalah juga dengan sakit... Mum n Dad ku cakap rehat bah, terlampau penat kau tu..
aku pun pergi ke Klinik UM, punya ramai urang ari senin tu sampai kena tutup sudah pendaftaran...

cancel p klinik, dalam hati mau juga tengok gerai urang Sabah tapi satu badan rasa panas lebih 37 darjah Celsius..

SO,aku buat keputusan tuk rehat saja di rumah...

Hari kedua... ke klinik awal cikit dan dapat juga jumpa doktor yang hampeh.. boleh ja dia check aku guna stateskop (ntah betul ka eja tu...)dengan aku sekali tarik nafas ja!ndak apa la... dapat ubat pun kurang juga rasa sakit ni...


eSoknya.. Hari Rabu, aku pulangkan laptop kwn c Lino dan mau menabur bakti sikit sempena booth promo PERMASA (Persatuan Mahasiswa Sabah)..Tghari minta c elty hantar aku balik umah coz bepinar sudah kepala aku di panas tghari tu..

hAri khamis... aku p kuliah dan kuatkan semangat 2020 aku untuk p study..alhamdulillah..aku dapat menempuh hari itu dengan jaya walau kepalaku masih tertinggal bintang-bintang pas makan antibiotik pada paginya dengan paracetamol..hehehe~


Malamnya...aku kena wat keputusan untuk sesuatu yang tak pernah aku buat dan minta..Melepaskan Tanggungjawab dalam Organisasi... ada la nanti coz aku pun kena fikir diriku juga bila dah tahun ketiga ni..tapi PERMASA aku x kan tinggalkan coz aku mau menolong budak2 Sabah di UM ni...

cakap pasal demam.... ada sahabat ku sorang ni kesian..demam masih dia sampai sekarang..ni bawah..taw la kamo sapa dia...
Moga cepat sembuh ging!!

3 comments:

Admin www.morhabshi.com said...

salam,
Jadikan blog anda sebagai media pengiklanan. Layari http://www.morhabshi.com untuk maklumat lanjut.

Terima kasih.

SuFy said...

sudah sehat ka?hurm, kalo demam terus p cek ma doktor..huhu

HanzSens3i said...

yer...thx sufy..huah3..dh ok ba...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin