| Kenalan Hanzsensei |

Grafik Sesuka Hati

Musim peperiksaan ni (ada 3 papers lagi ooo...),
sempat juga saya me'manipalusi' beberapa foto 'housemate'.
Berbekalkan Adobe Photoshop CS2,
bantuan pakcik Google dan
tunjuk ajar kawan-kawan pakcik Google,
(hehehe..)
saya sempat design-men'design' foto
dengan teknik sesuka hati!..hoho..

wallpaper iklan eskrem Kornito..hehehe~


wallpaper inspirasi..wow..hehe~


manipulasi genius zombie kunun~


graffiti dinding kunun2~


wallpaper fighting never putus asa kunun3..~

poster bakal ahli politik S'wak..hehe~


album cover retro style...hohoho~


rasanya, seram ka?

InsyaAllah, masih mencoba dan terus mencoba
untuk terus design-mendesign ni...

Sesiapa rasa-rasa fotonya ingin dimanipulasi oleh saya,
menjadikan foto anda tampak dinamik..(wawawa...)
atau ingin jadikan ia 'kertas dinding' komputer anda..
Anda boleh hantar ke email saya..
Tawaran FREE of CHARGE sehingga hujung bulan Disember ini~
(ilmu seciput cuma..tapi dengan latihan demi latihan..
InsyaAllah, saya akan berikan yang Terbaik~:)

p/s: komik pun in progress...composing song pun in progress..idea masih berjalan dan berjalan mencari masa terBAEK...hehehe~^^

3 comments:

lyno said...

time exam la tiba2 jadi rajin mo buat itu ini kan..haha..
nway..cantik ging..
mang mantop~!

n0n0i♥a'n'l said...

Ya Allah, cantiknyaaa...
kamu mmg terer bha kan photoshop ni.. bestnya, ni rasa mo belajar jugak ni. hahaha.

Nice nice, two thumbs up.
Nnt editkan la utk sy jugak.. ekeke [nda malu ni]

teda la.. gurau jak. :P

HanzSensei™ said...

lyno: tu la ba ging..msa time xam ni la kuar idea mncurah2..hahaha..
tQ2..:)

noi: teda la terror ba..besa2 sja..hehe..blajarlah dri en.google..sikit2 lama2 pndai tu..hehe..

maw ka sy edit? bgi sja foto n sy akn edit jdi wallpaper...
hahaha..(promo2 ni..)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin